10 gânduri despre &8222;Caiet de schiţe şi idei&8221;

 1. Ai foarte mare dreptate aici. Un caiet de notite este extrem de folositor. Mai ales pentru cei ce vor sa-si sporeasca creativitatea. Imi aduce aminte de o metoda numita „tehnica bancii de memorie portabila”. Este bine sa purtati aceasta agenda oriunde si sa notati in ea orice gand va trece prin cap, indiferent daca vi se pare sau nu ca merita inregistrat in acel moment. Ideea este ca ori de cate ori notati o idee sau un gand, stimulati creativitatea si perceptia. Si nu va fi nevoie sa exersati aceasta metoda mult timp : in curand veti observa o crestere semnificativa a numarului si calitatii gandurilor creative. Marile genii ca Einstein sau Faraday faceau asta si lor le-a folosit. E randul nostru:)

  • Nu m-aş compara cu Einstein dar caietul e una din „armele” designerului.

   Iţi mulţumesc pentru comentariu.

 2. Sunt de acord cu tine, un caiet de schite este foarte util. Multumesc si pentru link-ul catre caiete Moleskine. Personal, n-am folosit pana acum un caiet Moleskine, folosesc caiete clasice tip A5, cu foaie alba :).

  Cristina

  • Cristina,

   Ma bucur că mai sunt oameni interesaţi să deseneze (să schiţeze). Suportul poate fi oricare, iar uneori e util să căutăm ceva care să ne stimuleze. Aşa am păţit şi eu cu Moleskine iar mai nou cu tableta grafică.

   Ai un site/blog fain despre animaţie. Felicitări!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.