E prea mic să ştie ce i s-a întâmplat.
Dar poftiţi înăuntru şi poate mă ajutaţi să-i găsesc şi un nume.
Povestea lui începe în urmă cu ceva timp, miercuri 16 noiembrie, 2011 printr-un mail.
Cineva era interesat de o serie de desene cu un pui de crocodil, pentru un proiect.
O idee interesantă şi care mi-a plăcut pe loc.
Am făcut cu plăcere mai multe schiţe şi am avut o serie de idei pentru dus mai departe micuţul personaj în diverse direcţii şi produse.

Florin Florea – schite pui de crocodil. Copyright Florin Florea 2011.
Auzisem în ceva documentar sunetele făcute de puii de crocodili.
Puteţi asculta aici (the Guardian, de prin 2008) unele similare.

Florin Florea – pui de crocodil, desen vectorial. Copyright Florin Florea 2011.
Până la urmă nu a mai fost dorit şi proiectul clientului a continuat fără el.
Deocamdată nu are nume. Dacă aveţi vreo idee cum s-ar putea numi, vă rog să comentaţi.
E posibil ca pe viitor să ajungă o carte de colorat şi poate una de poveşti, pentru că idei erau şi în direcţia asta.
Nu ştiu dacă s-ar vinde sau dacă ar fi îndrăgit.
Comentariile sunt binevenite.
Vă mulţumim şi eu şi el. 🙂
Buna Florine, intotdeauna ma uit cu placere la creatiile tale, fie fonturi, logouri, iar acum acest puiut de crocodil. Un nume pentru el Oscar – ca premiul… pacat ca nu se acorda si pentru creatia grafica! In rest toate cele bune si Doamne ajuta!
Oscar? Frumos.
Poate ar trebui să încerc şi o variantă aurie. 🙂
Îţi mulţumesc.
Alta propunere de nume: Leo. E baiat, nu? Sau poate fi fetita?
M-am mai uitat la crocodilul asta mai demult, dar atunci nu imi venise nicio idee…
Toate bune!
Leo? Super. Sa fie ager ca o felina. 🙂
Nu ştiu dacă e baiat dar poate ca ar putea avea o soră.
Îţi mulţumesc.
Impresionant !!! Bravo tie si tine-o tot asa .
Îţi mulţumesc.
Whaty Pap -Crocodile Bebe .Mi ar placea sa mi cante ceva de mancare… miam-miam
Ar fi frumos sa fie un joculet pt copii. Ceva de genul , la primul nivel sa prinda doar alimentele dintr-o serie de chestii care cad , al doilea nivel sa fie doar alimente si sa prinda doar legumele. Oricum , ar fi haios sa fie un crocodil vegetarian cu pofta mare de mancare…
Numele sa fie What-Pap – Crocodile -Baby si sa cante ceva si sa miste codita aia haioasa … E un dulce sau o dulce sau nu conteaza , depinde de copilul care acceseaza…
Îţi mulţumesc pentru idei.
Chiar şi jocul ar fi interesant. 🙂
E nevoie de un programator priceput.
ma bucur ca iti plac ideile mele . Ultima propozitie are un iz de resemnare. Sa inteleg ca este stop joc? Oricum , este hazliu si de cate ori vreau sa zambesc dau si ma uit la crocodil-baby.
Ma bucur ca iti plac ideile mele. Ultima propozitie a ta are un iz de resemnare. Sa inteleg ca este stop joc? Oricum, este hazliu si de cate ori vreau sa zambesc dau si ma uit la crocodil-baby…
Resemnare?! Da, într-un fel se poate spune aşa.
Pentru joc e nevoie de programare şi pentru asta e nevoie de programatorul priceput, iar asta duce la costuri şi complicaţii în realizare. Aşa încât, deocamdată rămâne o idee bună şi poate cândva devine realitate. 🙂
Intr-o lume in care copiii sunt hraniti cu gunoaie colorate si-aromate poate ar fi necesar sa fie invatati sa-si respecte corpul si sa nu-l faca o lada de gunoi. Iti dai seama ca ar fi un proiect pe termen lung si castig „scurt” , dar trebuie privit ca o joaca , ca o pauza de masa , si poate la final va fi singurul proiect de care iti vei aminti si iubi…
Citind comment-urile de pe acest blog imi dau seama ca nu ducem lipsa de gandire creativa, insa ceea ce stopeaza pornirile creative, pana la urma, o reprezinta partea financiara si, implicit, energia pe care trebuie sa o consumi pentru a determina pe cineva sa investeasca in ideea/ideile tale. Varianta cu jocul educativ in privinta unei alimentatii sanatoase imi aduce aminte de James Oliver si eforturile sale in acest aspect al vietii, rezultatele fiind vizibile in timp.
Ca o paranteza, in apartamentul de alaturi locuieste un copil care mai tot timpul face galagie, plange, tipa….si imi dau seama ca de fapt educatia ar trebui sa fie facuta pe fiecare nivel de varsta, nu numai la copii, pentru ca suntem deficitari la capitolul educatia adultilor si managementul agresivitatii de orice fel. Copiii sunt a reflectare a parintilor lor si a societatii in care se dezvolta….
Multa putere de munca si rabdare…..
Îţi mulţumesc.
Cred că e bine să fie idei bune cât de multe, iar finanţarea se va găsi până la urmă, pentru unele din ele. Trist ar fi, să fie idei puţine şi lipsite de finanţare.
Educaţia adulţilor, făcută în perioada socialistă, cred că era bună însă „deschiderea capitalistă” a creat o junglă şi o luptă inegală în care meritele nu sunt apreciate.